Yoga & Meditatieweekend Charneux

Kom tot jezelf….

 

Yoga & Meditatie Mieke van Wersch biedt je een volledig verzorgd weekend in de Belgische Ardennen. Een weekend in het teken van yoga en meditatie, een weekend om te ontspannen en te genieten van alle rust om je heen. Dagelijkse yoga- en meditatielessen, verse en vegetarische maaltijden, sauna en wandelingen, lezen bij de open haard; kom tot jezelf en doe energie op tijdens dit geheel verzorgde weekend.

We brengen het weekend door in een prachtige oude natuurstenen boerderij die tegenwoordig dienst doet als vakantiewoning. De boerderij is rustig gelegen boven op een heuvel met een uniek uitzicht over de weilanden, het land van Herve. De boerenhoeve daterend uit ± 1650 heeft oorspronkelijk dienst gedaan als stroopstokerij. Na een grondige restauratie heeft het pand echter niets aan nostalgie ingeboet. Elke ruimte ademt de sfeer van nostalgie en kent tal van verrassingen.

Het weekend start op vrijdagavond vanaf 18.00 uur en eindigt zondagavond omstreeks 17.00 uur. Op vrijdag, de dag van aankomst, ontvang je alle praktische informatie over je verblijf en de invulling van het weekend. Tijdens het weekend doorloop je samen met de andere deelnemers het gehele programma. Tussen de lessen door ben je vrij je tijd zelf in te delen. Het is dan mogelijk gebruik te maken van de sauna en de overige gezamenlijke ruimtes. Op gezette tijden is er gezamenlijk ontbijt, middag- en avondeten.

Dit weekend is inclusief ‘ALLES’:

• twee overnachtingen
• ontbijt, middag- en avondmaaltijden
• onbeperkt thee, koffie en water, fruit
• dagelijks yoga- en meditatielessen
• onbeperkt gebruik van alle ruimtes (incl. sauna)
• 2 handdoeken, 1 dekbedovertrek en kussensloop.

Je zorgt zelf voor gemakkelijke (yoga-) kleding, badjas en slippers voor het gebruik van de sauna, shampoo en andere verzorgingsartikelen.
Ook verzorg je zelf eigen vervoer.

Datum: 16 t/m 18 november 2018
Locatie: Boerderij Charneux
Prijs: (incl btw) €350

Meld je hier aan voor het Yogaweekend 2018

Je meldt je aan op basis van een gedeelde tweepersoonskamer. Er is plek voor 16 personen.
Voor informatie over dit weekend mail je naar info@yogageleen.nl of ga naar onze contactpagina.

 

“Ik heb enorm genoten van het yogaweekend. Het was weer een schitterend herfstcadeau. Heel bijzonder dat je gewoon ruim 2 dagen kunt doen waar je op dat moment zin of behoefte aan hebt. Dit lukt normaal echt niet!
Het waren fijne lessen en een fijne groep. Ik heb het heel erg goed gehad en voelde me volledig op mijn gemak. Mijn lichaam was en is heerlijk soepel na al deze yoga. Het eten was goed verzorgd dankzij Cris en Joy in de keuken: zonder hen was het weekend zeker niet zo goed geslaagd.”

Ineke

 

Bekijk hier foto’s van ons eerste en tweede weekend:
https://www.yogageleen.nl/yogaweekend-charneux/

 


Copyright Mieke van Wersch 2019