Yoga & Meditatieweekend St. Michielsgestel

Kom tot jezelf….

Yoga & Meditatie Mieke van Wersch biedt je een volledig verzorgd weekend, deze keer in St. Michielsgestel, Brabant. Een weekend in het teken van yoga en meditatie, een weekend om te ontspannen en te genieten van alle rust om je heen. Dagelijkse yoga- en meditatielessen, verse en vegetarische maaltijden, sauna; kom tot jezelf en doe energie op tijdens dit geheel verzorgde weekend.

Op het prachtige landelijke terrein staat een Mongoolse yurt, een Finse lavvu en is er een oriëntaalse zolderkamer. Er zullen geen andere gasten aanwezig zijn, zodat we alle rust en vrijheid hebben. In de tuin zijn vele verschillende zitplekjes in de zon of in de schaduw van bomen. Er lopen enkele dieren rond en er hangen hangmatten, er is een groot loungebed, een schommelstoel en een schommelbank.

Tijdens het weekend zijn er s ochtends, ’s middags en ’s avonds yogalessen in de atelierruimte, zijn er verse en vegetarische maaltijden, kun je genieten bij het kampvuur en van de prachtige omgeving. Wederom kun je helemaal tot jezelf komen tijdens dit geheel verzorgde weekend.

Dit weekend is inclusief ALLES:

  • Twee overnachtingen
  • Ontbijt, middag- en avondmaaltijden
  • Onbeperkt thee en koffie (in de yurt/lavvu)
  • Dagelijks yogalessen
  • Onbeperkt gebruik van de atelierruimte, hottub en sauna
  • Beddengoed, 2 handdoeken en doucheproducten

Je zorgt zelf voor gemakkelijke (yoga-) kleding, badjas, badkleding en slippers voor het gebruik van de sauna/hottub, shampoo en andere verzorgingsartikelen.Eventueel wandelschoenen als je wil gaan wandelen. Ook verzorg je zelf eigen vervoer. Samen rijden is uiteraard mogelijk en in overleg.

Datum: 6, 7 en 8 september 2019
Locatie:   Kleine Molenstraat 8
5271 TC St. Michielsgestel, Noord Brabant
Prijs:(incl. btw) €350

Je meldt je aan op basis van een gedeelde 3 persoons yurt/lavvu/kamer. Aankomst en vertrek: Je wordt vrijdag 6 september verwacht om 17u. Op zondagochtend is uitchecken om 11.30. We zullen dan na het ontbijt afsluiten met een les tot 10.30.

Voor dit weekend is er een beperkt aantal plekken voor 9 personen, wees er dus snel bij want VOL=VOL.


Voor informatie over dit weekend mail je naar info@yogageleen.nl of ga naar onze contactpagina.

“Ik heb enorm genoten van het yogaweekend. Het was weer een schitterend cadeau. Heel bijzonder dat je gewoon ruim 2 dagen kunt doen waar je op dat moment zin of behoefte aan hebt. Dit lukt normaal echt niet!
Het waren fijne lessen en een fijne groep. Ik heb het heel erg goed gehad en voelde me volledig op mijn gemak. Mijn lichaam was en is heerlijk soepel na al deze yoga.

Ineke

Bekijk hier foto’s van ons eerste en tweede weekend in Charneux, België:
https://www.yogageleen.nl/yogaweekend-charneux/

June 3, 2019

Of je nu wil beginnen met yoga, of al vaker op de mat hebt gestaan, bij ons ben je van harte ... See more


Copyright Mieke van Wersch 2019