Online Yoga lessen

online yogalessen

 

Omdat we nu allemaal wat meer thuis moeten zijn en niet naar de yogastudio kunnen, kun je bij Yogastudio Mieke van Wersch ook online je yogalessen thuis volgen. Bovendien kun je de lessen zo vaak doen als je wil. Yogales waar en wanneer jij wil, fijn toch?

Of je nu wil beginnen met yoga, of al vaker op de mat hebt gestaan, bij Yogastudio Mieke van Wersch ben je van harte welkom, ook online. De online lessen zijn een combinatie van houdingen (asana’s) en ademhalingsoefeningen (pranayama) die je zowel mentaal als fysiek tot rust kunnen brengen. Het is een mooie manier om je lichaam gezond en soepel te houden en verbinding te brengen tussen je hoofd en je hart. Het helpt je bewuster te worden, zowel op als buiten de mat, doordat je fysiek en mentaal in balans komt.

De lessen zijn gemakkelijk en voor iedereen te volgen met duidelijke uitleg. Jij bepaalt wat je wil doen op elk moment. Zo volg je thuis alsnog jouw eigen en vertrouwde yogales.

Start vandaag nog met jouw yogalessen thuis. Je kan, ter kennismaking, met maar liefst 2 nieuwe lessen per week, starten voor maar €25 in april.

Les 1: Vind je rust
Les 2: Zonnegroeten
Extra: Bodyscan

Docente: Mieke van Wersch

Betalen gaat gemakkelijk, veilig en snel met deze link via iDeal om te starten met je online yogalessen:

Betalingen gebeuren via de beveiligde omgeving van Mollie payments. Je krijgt na betaling direct en automatisch toegang tot de lessen van april. Na april stopt je deelname automatisch.

Reacties van onze cursisten:

 

“Yesss online les was echt zo chill! Normaal moet ik de hele tijd kijken in een online les wat ik moet doen, maar nu kon ik gewoon m’n ogen dicht doen en luisteren.”  – Christel


“Superleuk…Ik kijk uit naar de volgende lessen, dankjewel Mieke!”  –
Xandra

 

 

 

March 26, 2020

De yogastudio is momenteel dicht, maar online zijn we gewoon open!
Je kan thuis yoga doen, ter ... See more


Copyright Mieke van Wersch 2019